luni, 10 martie 2014

F. Massa " Dacă mă întrebaţi care echipă este în frunte, cred că este vorba despre Mercedes " !

Williams a fost una dintre marile surprize ale testelor de iarna după ce trecerea de la motoarele Renault la Mercedes s-a dovedit a fi una de bun augur. Britanicii au fost cei mai rapizi şi au parcurs cei mai mulţi kilometri în ultima sesiune de evaluare din Bahrain, însă Felipe Massa consideră că echipa de uzină a constructorului Mercedes are un uşor avantaj în debutul noului sezon.
Massa


"Sincer, dacă mă întrebaţi care echipă este în frunte, cred că este vorba despre Mercedes. Dar vom vedea şi acum este momentul potrivit pentru a înţelege cine este cu adevărat în frunte, atunci când vom ajunge în calificări şi toată lumea are aceeaşi cantitate de carburant şi aceleaşi pneuri. Apoi vom înţelege unde suntem comparativ cu ceilalţi", a declarat el citat de publicaţia ESPNF1.
  Pe de altă parte, Massa nu exclude posibilitatea ca Red Bull Racing şi Lotus să remedieze la timp defecţiunile cu noile motoare Renault şi să producă o surpriză încă de la Marele Premiu al Australiei. "Sunt multe alte echipe care vor lupta, poate McLaren, poate Ferrari, plus că nu ştim unde este Red Bull pentru că ei nu au concurat. Au fost întotdeauna în garaj, dar nu-i putem uita. Ştiu cum să construiască un monopost rapid şi competitiv şi vor fi acolo când rezolva problemele. Este prea devreme să vorbim, poate Red Bull va fi în frunte sau poate Lotus va fi în frunte fără ca cineva să se aştepte la asta. Este devreme şi cred că lucrurile se vor schimba foarte repede", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu