luni, 30 septembrie 2013

Scuderia Ferrari a efectuat un nou test împreună cu Pirelli !

 Scuderia Ferrari a efectuat pe parcursul săptămânii trecute un nou test împreună cu Pirelli pentru dezvoltarea cauciucurilor pentru sezonul 2014 al Formulei 1.
Informaţia nu a fost confirmată oficial de echipa italiană, însă publicaţiile Autosprint şi El Mundo Deportivvo afirmă că sesiunea de evaluare a avut loc pe circuitul de la Barcelona.
Ferrari


Conform regulamentului, italienii au furnizat un monopost Ferrari 150 Italia cu care echipa a concurat în sezonul 2011 al Formulei 1, iar la volanul monopostului s-a aflat pilotul de rezervă Pedro de la Rosa.
  Pirelli a anunţat încă din luna august că doreşte intensificarea testelor de 1000 de kilometri cu monoposturi din urmă cu doi ani, pentru a accelera programul de dezvoltare pentru pneurile sezonului 2014. Până în prezent, Red Bull şi Ferrari sunt singurele echipe care au participat la asemenea teste, în timp ce Mercedes a încălcat regulamentul prin efectuarea evaluării cu un monopost din sezonul curent. Anterior, presa internaţională a speculat că următoarea echipă care va testa pentru Pirelli va fi McLaren.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu