marți, 2 iulie 2013

C.Horner :"Alonso este un tip foarte norocos că s-a putut duce acasă" !

Cursa de duminică din Anglia a fost afectată de nu mai puţin de cinci pene de cauciuc suferite de patru piloţi, în două situaţii Kimi Raikkonen fiind aproape să fie lovit în plin de bucăţi de pneu.
Totuşi, Christian Horner, şeful Red Bull Racing, a scos în evidenţă problema lui Fernando Alonso, care a fost la un pas să fie lovit de bucăţile din pneul lui Sergio Perez.
Red Bull


Britanicul consideră că siguranţa piloţilor este mai presus de câştigătorul titlul mondial şi s-a arătat surprins că Marele Premiu al Marii Britanii nu a fost întrerupt.
"Acum este o problemă de siguranţă. Trebuie să ne gândim la securitatea piloţilor. Alonso este un tip foarte norocos că s-a putut duce acasă. Nu este corect. Lăsaţi performanţa, lăsaţi cine are un avantaj şi cine nu. Sportul trebuie să fie sigur, iar cel mai important lucru este siguranţa piloţilor. Din multe puncte de vedere sunt surprins că nu au oprit cursa", a declarat el pentru BBC.
Charlie Whiting, directorul de curse al FIA, a dezvăluit duminică seară că a fost foarte aproape să oprească cursa prin steag roşu din cauza incidentelor repetate cu pneurile Pirelli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu