sâmbătă, 9 februarie 2013

Raikkonen, cel mai rapid în ultima zi de teste de la Jerez !

Kimi Raikkonen a oferit un ultim indiciu că Lotus se va număra printre echipele de top şi în acest sezon, după ce a stabilit cel mai bun timp în ultima zi de teste de la Jerez.
Raikkonen, cel mai rapid în ultima zi de teste de la Jerez !


Timpul său, 1:18.148, a fost însă mai slab decât cel cu care Felipe Massa a stabilit cel mai bun timp joi, iar finlandezul a parcurs 83 de tururi.
Poziţia a doua i-a revenit lui Jules Bianchi, pilotul creditat cu cele mai mari şanse să semneze un contract cu Force India. După ce a fost pe prima poziţie în cea mai mare parte a zilei, Sebastian Vettel a coborât în cele din urmă pe locul trei, fiind urmat de Esteban Gutierrez de la Sauber şi Jean-Eric Vergne de la Toro Rosso.
Lewis Hamilton a avut parte de prima zi reală de teste pentru Mercedes şi a recuperat din plin timpul pierdut miercuri, după ce a parcurs un număr record de 145 de tururi. Sergipo Perez (McLaren) a completat clasamentul şi a fost urmat de Valtteri Bottas de la Williams.

După defecţiunea la cutia de viteze suferită dimineaţă, Pedro de la Rosa a avut o după-amiază productivă pentru Ferrari şi a parcurs 51 de tururi, însă a terminat ziua doar pe locul nouă.
Sursa : www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu