miercuri, 16 ianuarie 2013

Bernie Ecclestone: "Calendarul Formulei 1 ar putea fi finalizat după începerea sezonului" !

 Seful Formulei 1 , Bernie Ecclestone a afirmat cu numai şase zile în urmă că este în discuţii avansate cu reprezentanţii circuitului de la Nurburgring pentru a semna contractul pentru sezonul 2013.

Între timp, discuţiile au intrat în impas, iar Ecclestone a ...
Ecclestone
dezvăluit că din acest motiv este foarte posibil că versiunea finală a calendarului să fie finalizata după începerea noului sezon, o situaţie rarisimă în Formula 1. Britanicul a dat însă asigurări că Germania va rămâne în calendar, fie cu circuitul de la Nurburgring, fie cu cel de la Hockenheim.
"Avem un Mare premiu al Germaniei, dar nu ştiu unde se va desfăşura. Avem cursa în calendar şi putem decide şi după ce sezonul a început", a declarat el.
Ecclestone a indicat în mod clar că problema este, ca de obicei, una de natura financiară, întrucât nu este mulţumit de suma oferită de organizatori pentru a gzadui Marele Premiu al Germaniei. Întrebat dacă Nurburgring are cele mai mari şanse să găzduiască acest eveniment, britanicul a replicat. "Nu. Problema este că oamenii care erau la Nurburgring au plecat. Nu au adus suficienţi bani, aşa că vom vedea".

Conform unei înţelegeri comune, Nurburgring şi Hockenheim găzduiesc alternativ Marele Premiu al Germaniei. Oficialii circuitului de la Hockenheim au precizat la finalul anului trecut că sunt dispuşi să găzduiască cursa germană şi în acest an, în cazul în care negocierile cu Nurburgring vor eşua.
Surse : www.automarket.roESPNF1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu