marți, 11 decembrie 2012

Hamilton : "Cred că 2014 trebuie să fie cel mai important sau cel mai competitiv an" !

Britanicul Lewis Hamilton a reconfirmat că nu se aşteaptă să obţină victorii pentru Mercedes GP în sezonul următor. El a admis că, având în vedere situaţia echipei din acest an, inginerii au mult de muncă pentru a reduce diferenţa care o separă de cei de la Red Bull, McLaren, Ferrari şi Lotus.
Hamilton


"Este mult prea devreme, pentru că nici măcar nu am pilotat monopostul. Se pare că în Brazilia Mercedes era la 1.1 secunde în spate, aşa că avem un deal de urcat. Dar nu cred că este imposibil, cred că băieţii au potenţial şi de aceea mă duc acolo", a declarat el pentru postul de televiziune SkySports.
În acest context, Hamilton anticipează că anul viitor va lupta doar pentru podiumuri şi susţine că va avea un cuvânt de spus în privinţa dezvoltării monopostului abia de la jumătatea sezonului. De altfel, Mercedes a început dezvoltarea monopostului pentru anul viitor încă din vara acestui an, astfel că aportul britanicului va fi minim în perioada următoare.
"Nu este ceva pe termen scurt. În primul rând, nu voi urca în monopost până în luna februarie, aşa că nu voi fi capabil să am un impact suficient pentru cel puţin şase luni. Cred că 2014 trebuie să fie cel mai important sau cel mai competitiv an, dar nu văd de ce nu am putea încerca să obţinem câteva podiumuri. Dacă putem obţine câteva victorii anul viitor, dacă se întâmpla asta, atunci vom zâmbi, dar rămâne de văzut", a adăugat el.

Şeful Ross Brawn a afirmat anterior că va face tot posibilul să-i ofere lui Hamilton un monopost capabil de victorii încă de anul viitor.
Surse : www.automarket.roESPNF1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu