luni, 17 decembrie 2012

Grosjean a castigat Race of Champions 2012 !

Romain Grosjean a produs marea surpriză la ediţia din acest an a popularei competiţii Race of Champions, care reuneşte la start cei mai buni piloţi din diverse ramuri ale sporturilor cu motor.

Pilotul echipei Lotus a câştigat Race of Champions după ce l-a învins în finală pe Tom Kristensen
Grosjean
, însă punctele de referinţă au fost victoriile repurptate împotriva lui Sebastian Vettel şi Michael Schumacher în drumul spre trofeu.
"Este un sentiment foarte plăcut. Sâmbătă am ajuns în finală, iar duminică am câştigat. De fapt, a trecut mult timp de când n-am mai urcat pe podium şi este destul de bine să revin în frunte. Anul trecut Sebastien Ogier a fost campion, iar acum eu. (Anul viitor) trebuie să luptăm pentru Cupa Naţiunilor", a declarat el.
Pentru a-şi îndeplini acest din urmă obiectiv, Grosjean şi Ogier vor trebui însă să întrerupă dominaţia autoritară a cuplului Vettel - Schumacher, care a continuat şi în acest an.
Cei doi au cucerit Cupa Naţiunilor pentru Germania după ce au câştigat fiecare probă în care au fost implicaţi. În finală, Schumacher l-a învins pe Grosjean, în timp ce Vettel a trecut de Ogier.

A fost cea de-a şasea victorie consecutivă a cuplului german în Cursa Naţiunilor, însă Schumacher a anunţat că obiectivul este să obţină şapte victorii alături de Vettel. "Cu siguranţă vom fi aici. De fapt, numărul şapte este numărul meu norocos, aşa că vom forţa", a declarat septuplul campion mondial.
Ediţia din acest an a competiei Race of Champions a avut loc la Bangkok, capitala Thailandei.
Sursa : www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu