marți, 30 octombrie 2012

Momente fierbinti la Scuderia Ferrari !

Presa italiana susţine că pe parcursul Marelui Premiu al Indiei 2012 a izbucnit un conflict în cadrul Scuderiei Ferrari între Fernando Alonso şi directorul tehni , englezul Pat Fry.

Potrivit surselor, totul a plecat de la o declaraţie făcută de directorul tehnic Pat Fry la finalul sesiunii de
Tensiuni la Ferrari
 calificări în care Alonso a obţinut locul cinci pe grila de start. "Rezultatele reflectă actualul nostru potenţial. Dar pentru a fi acolo unde vrem şi unde suntem capabili să fim, ar fi trebuit ca astăzi să fim perfecţi. Dar nu a fost cazul", a precizat britanicul la finalul zilei de sâmbătă.
Alonso a interpretat această declaraţie ca pe o critică la performanţele sale, element care, potrivit La Stampa, "l-a înfuriat. Şeful Stefano Domenicali a încercat să-l calmeze, dar discuţiile au continuat până la ora 1 dimineaţa".

 Considerând că a fost criticat pe nedrept, Alonso a intenţionat să-şi descarce nervii pe reţeaua de socializare Twitter printr-un mesaj în care să afirme încă o dată că Ferrari nu a adus îmbunătăţiri majore monopostului F2012 în ultima perioadă. "Vreau ca cei 1.2 urmăritori ai mei să ştie că update-urile aerodinamice cheie de la spatele monopostului sunt aceleaşi ca şi cele din luna mai".

În cele din urmă, Domenicali a reuşit să-l convingă pe Alonso să nu publice mesajul pe Twitter, lucru care ar fi confirmat încă o dată ca relaţiile dintre Alonso şi conducerea tehnică nu sunt printre cele mai bune în finalul acestui sezon.
De altfel, Fernando Alonso a afirmat încă din ziua premergătoare antrenamentelor libere că Ferrari vorbeşte prea mult despre introducerea unor update-uri care nu au niciun efect atunci când sunt utilizate pe monopost.
Solicitat să-şi spună punctul de vedere despre evenimentele din India, Domenicali a negat existenţa unui conflict între Alonso şi conducerea tehnică. "Presa este bună să creeze poveşti care nu există", a precizat el.
Surse : La Stampa ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu