marți, 11 septembrie 2012

Prima zi de teste la Magny-Cours : Ferrari pe primul loc !

Prima zi de teste din cadrul sesiunii de evaluare dedicate tinerilor piloţi de la Magny-Cours a început sub dominaţia Scuderiei Ferrari, după ce Jules Bianchi a stabilit cel mai bun timp.

Francezul, care face parte din Academia de Piloţi Ferrari şi, în paralel, este pilot de rezervă la Force India, a fost cronometrat cu 1:18.070 la capătul celor 87 de tururi parcurse, însă a avut parte şi de o defecţiune tehnică, fiind nevoit să se oprească pe pistă. Pe parcursul zilei, Ferrari a evaluat o nouă aripa faţă pe care ar putea să o introducă în Marele Premiu al statului Singapore.
 Acelaşi tip de update l-a avut şi Force India, care l-a avut în cockpit pe Luiz Razia. Brazilianul s-a acomodat destul de greu şi a pierdut controlul volanului la un moment dat, element care a condus la apariţia steagurilor roşii. În total, el a parcurs 64 de tururi şi s-a poziţionat pe locul doi.

Deşi nu a impresionat prin timpi, Mercedes a fost principala atracţie a zilei datorită noului sistem de evacuare de tip Coandă, iar Sam Bird a terminat pe locul trei după 95 de tururi parcurse.
Miercuri, în a doua zi de evaluare, Ferrari va miza pe serviciile lui Davide Regon, iar Jules Bianchi va urca la volanul monopostului Force India. Bird va rămâne la Mercedes pentru o nouă zi de teste.

Teste Magny-Cours - Rezultate ziua 1:

1.  Jules Bianchi        Ferrari                1m18.070s
 2.  Luiz Razia           Force India-Mercedes   1m18.535s  + 0.465s
 3.  Sam Bird             Mercedes               1m19.094s  + 1.024s
Teste Magny-Cours, ziua 1: Ferrari
Sursa : www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu