marți, 4 septembrie 2012

Grosjean inlocuit de D`Ambrosio pentru GP Italia 2012 !

OFICIAL: D'Ambrosio îl înlocuieşte pe Grosjean la Lotus în Italia - Poza 1Lotus a confirmat marţi numele pilotului care îl va înlocui pe Romain Grosjean în următoarea cursă de la Monza după ce francezul a fost suspendat o etapă din campionat pentru accidentul produs la startul Marelui Premiu al Belgiei.

Conform aşteptărilor şi a indicaţiilor oficialilor echipei imediat după cursa de la Spa-Francorchamps, locul lui Grosjean va fi luat de pilotul de rezervă al echipei, Jerome D'Ambrosio, belgianul cu origini italiene care anul trecut a concurat pentru Virgin Racing, cea care ulterior şi-a schimbat numele în Marussia. Chiar dacă are în faţă o misiune dificilă, D'Ambrosio şi-a stabilit deja ca obiectiv să câştige cât mai multe puncte în cursa de duminică.
"Dorinţa mea pentru 2012 a fost întotdeauna să revin într-un monopost de Formula 1, aşa că profit de această oportunitate cu ambele mâini. Ca pilot de rezervă am lucrat cu echipa la fiecare Mare Premiu, aşa că sunt pregătit. Vreau să răsplătesc încrederea echipei cu multe puncte după această cursă. Îi voi preda volanul lui Grosjean după cursă de duminică şi sper ca aceasta participare în Italia să-mi permită să-mi arăt calităţile", a declarat el.
 La rândul său, şeful Eric Boullier a admis că misiunea lui D'Ambrosio nu va fi una uşoară, însă afirmă că echipa îl va susţine în obţinerea unui rezultat cât mai bun.

"Ştim că D'Ambrosio este bine integrat în echipă şi a făcut o treabă bună în testele de la Mugello. Acum are provocarea Marelui Premiu al Italiei la Monza într-o maşină capabilă să termine pe podium. Este o sarcină dificilă pentru D'Ambrosio, dar îl vom sprijini pentru a obţine un rezultat bun", a precizat Boullier.
Sursa : www.automarket.ro ; Lorus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu