marți, 17 iulie 2012

Pirelli ar putea introduce prneuri hard in acest sezon !


Adăugaţi o legendă

 Producatorul de anvelope Pirelli a oferit echipelor oportunitatea de a evalua o nouă compoziţie pentru pneurile hard, care oferă performanţe optime într-o varietate mai mare de temperaturi şi care sunt mai uşor de gestionat de piloţi în stinturile lungi. Ideea producătorului italian a fost ca noua compoziţie să înlocuiască actualele cauciucuri hard începând din sezonul viitor, pentru a nu influenţa lupta pentru titlul mondial din acest an.

  Paul Hembery directorul Pirelli Motorsport, a dezvăluit că, dacă echipele vor solicita acest lucru, va furniza noile pneuri hard chiar şi în timpul acestui an.
" Folosim noile pneuri hard numai în antrenamentele de vineri deoarece simţim că, într-un campionat atât de echilibrat, ar fi nedrept să alterăm dintr-o dată unul dintre parametri fundamentali, mai ales că echipele au depus multe eforturi pentru a înţelege pneurile şi a scoate tot ce este mai bun din ele."
, a declarat italianul în cadrul unui comunicat de presă.
 "Dar avem un dialog productiv cu echipele şi întotdeauna luăm în calcul dorinţele majorităţii. Cu siguranţă va fi interesant să auzim ce au de spus despre noul pneu şi să vedem dacă impresiile lor se potrivesc cu concluziile noastre din testele private"

Pentru Marele Premiu al Germaniei de la sfârşitul acestei săptămâni, Pirelli va furniza echipelor pneuri de compoziţie soft şi medium.
Via Pirelli ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu