marți, 19 iunie 2012

Cei de la Caterham tintesc Q2 cu o masina upgradata !



 Mark Smith , directorul tehnic de la Caterham , nu exclude posibilitatea ca echipa sa isi faca o rara aparitie in Q2 in acest week-end la Valcencia , avand in vedere ca vor sa introduca primele doua pachete majore de upgradare .
 "Avem o serie de noutati destul de importante pe care le aducem în Valencia şi Silverstone - vom arunca o privire la o serie de noi elemente aerodinamice în Valencia precum şi unele modificări minore la podea, şi chiar dacă nu vom şti exact cum se vor comporta până când nu vom ajunge pe pista suntem optimişti ne va ajuta să ne apropiem cat mai mult de jumatatea plutonului. "
 "Cu sistemul DRS activat bănuiesc că vom vedea niveluri similare de depăşire ca în 2011. Diferenţa în acest an pentru noi este că ne aşteptăm să fim mult mai aproape de monoposturile din fata decat am fost anul trecut, oferindu-ne o şansă, probabil, de a pune una din masinile noastre în Q2 şi oferind pilotilor o şansă reală in cursa duminica ", a spus Smith.
 "Avem oameni şi resurse pentru  a ne atinge scopul de a castiga un punct în acest an, si de a ne apropia de un grup de masini care pana acum parea de neatins."
Sursa : http://www.skysports.com/
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu