luni, 9 aprilie 2012

Monitorizare FIA in Bahrain !

FIA monitorizează permanent situaţia din Bahrain

FIA a anunţat că monitorizează constant situaţia politică din Bahrain, însă susţine că se va baza pe autorităţile locale pentru a decide dacă cursa programată în 22 aprilie va avea loc.
Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a oferit primele informaţii despre Marele Premiu al statului Bahrain programat în 22 aprilie, care este în continuare în pericol să fie anulat din cauza conflictelor de stradă care afectează ţara de peste un an.
Forul mondial a confirmat la finalul săptămânii trecute că monitorizează cu atenţie situaţia din această ţară, însă pe de altă parte o decizie finală în privinţa desfăşurării cursei va fi luată în strânsă colaborare cu autorităţile locale.
"FIA monitorizează şi evaluează constant situaţia din Bahrain. Suntem în legătură directă cu autorităţile, cu cele mai importante ambasade europene şi, evident, cu promoterii locali şi internaţionali ai circuitului. FIA garantează securitatea cursei şi, ca în fiecare ţară, se bazează pe autorităţile locale pentru a garanta securitatea. În această privinţă am fost asiguraţi în mod repetat de autorităţile din Bahrain că toate problemele de securitate sunt sub control", a precizat un purtător de cuvânt al FIA pentru agenţia de presă Reuters.
Autorităţile din Bahrain insistă că Marele Premiu se poate desfăşura fără probleme conform planificării, însă mai multe personalităţi din lumea Formulei 1 au cerut amânarea acestuia din cauza escaladării recente a confliectelor de stradă.
Surse : http://www.automarket.ro/ESPNF1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu