miercuri, 4 ianuarie 2012

Damon Hill crede ca Raikkonen poate deveni iarasi campion mondial

Kimi RaikkonenDamon Hill crede că Kimi Raikkonen are "mai multe campionate mondiale" în el, şi crede ca revenirea lui in Formula1 la vârsta de 32 nu ar trebui să fie o problemă pentru finlandez. Raikkonen a parasit Formula 1 la sfârşitul sezonul 2009, pentru a concura în Campionatul Mondial de Raliuri, dar el se va intoarce anul acesta, după semnarea unui acord de doi ani cu echipa Lotus Renault. Raikkonen, considerat a fi unul dintre cel mai rapid pilot modern, a câştigat titlul mondial în 2007 cu Ferrari şi are 18 victorii de Grand Prix in palmaresul sau . Fostul campion mondial Hill crede ca revenirea lui Raikkonen este buna pentru Formula 1, iar el crede ca finlandezul poate fi în continuare campion din nou.
"Este formidabil - şi ii urez succes", a spus Hill pentru Autosport. "El va trebui să demonstreze că încă mai are calitati, are o echipă bună pentru a arăta că poate, şi el este inca tanar."
"El a câştigat un campionat mondial deja, eu am intrat în Formula 1 la vârsta lui de acum, asa ca are cu siguranta mai multe campionate mondiale de castigat."
Sursa : http://formula1fanpage.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu