marți, 20 decembrie 2011

Ferrari : "Suntem pregatiti sa castigam in 2012"

Scuderia Ferrari nu a reusit decat o singură victorie pe parcursul sezonului 2011 şi a terminat doar pe locul trei în clasamentul constructorilior, fiind surclasată de rivalii de la Red Bull Racing şi McLaren.
Totuşi, preşedintele Luca di Montezemolo priveşte cu încredere spre sezonul 2012 şi este convins că Ferrari va ieşi la atac cu un monopost capabil să obţină victorii.
"Se munceşte în toate zonele pentru îmbunătăţiri: la designul monopostului, la simulator, la pregatiea pitstopurilor, la starturi şi aşa mai departe. Nu putem fi mulţumiţi de cum a decurs acest an şi avem o dorinţă mare să ne revenim, pentru că rezultatele nu vin singure, ci vom avea nevoie de multă muncă din partea fiecăruia dintre voi, depinde de abilitatea de a fi perfecţi, de a pleca din pole position, iar abilitatea este punctul forte al acestei companii. În spatele produselor grozave se afla bărbaţi şi femei minunate. Avem toate ingredientele pentru a începe să câştigăm din nou", a declarat Luca di Montezemolo în cadrul unui discurs prilejuit de petrecerea de Crăciun pentru angajaţi a Scuderiei Ferrari.
De asemenea, Montezemolo şi-a exprimat încă o dată încrederea că Felipe Massa va reveni la forma arătată în trecut după două sezoane în care a rămas în urma lui Fernando Alonso.
"Felipe ştie că anul viitor este foarte important pentru el, dar depinde de noi să-i oferim un monopost competitiv. Dacă reuşim, atunci sunt sigur că îl vom redescoperi pe Massa care a oferit atât de multe şi care putea fi mai rapid decât Michael Schumacher şi Kimi Raikkonen",a adăugat elFerrari: "Avem tot ce ne trebuie pentru a câştiga în 2012"

Sursa : http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu