miercuri, 9 noiembrie 2011

Toro Rosso nu a fost ajutata de Red Bull Racing !

 In conditiile in care ambele echipe sunt patronate de acelasi om si avand in vedere ca diferenta dintre locul opt si locul sase din clasamentul general al constructorilor este de aproximativ zece milioane de euro , Toro Rosso este acuzata ca primeste ajutor in mod direct de la campioana mondiala Red Bull Racing .
Aceste informatii au fost negate vehement de Franz Tost, şeful Scuderiei Toro Rosso, care susţine că toate noutatile au fost realizate de echipă şi că Ferrari a adus îmbunătăţiri la motor.
"Acuzaţiile nu am niciun sens. Pur şi simplu am dezvoltat monopostul. Am adus o nouă aripă faţă, o nouă aripă spate şi am îmbunătăţit masiv eleronul, iar schimbările au funcţionat din prima. În acelaşi timp, alţii au admis că nu au avut aceeaşi abordare. În plus, Ferrari a lucrat intens la eliminarea gazelor de eşapament prin eleronul spate, ceea ce ne-a adus de asemenea un progres", a precizat italianul.
 Celor de la Toro Rosso le raman doar două curse pentru a surclasa Force India în clasamentul general al constructorilor.

Presă: Aabar a cumpărat un pachet minoritar de acţiuni la Toro Rosso


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu