luni, 12 septembrie 2011

McLaren Mercedes il arata cu degetul pe Schumacher !

Lupta dintre Michael Schumacher şi Lewis Hamilton de la Monza, desfăşurata pe parcursul a jumătate de cursă, a fost punctul de atractie al Marelui Premiu al Italiei, însă a atras frustrarea celor de la McLaren privind stilul de pilotaj al septuplului campion mondial.

Pe parcursul acestui duel, Hamilton s-a plâns că Schumacher se apără prin schimbarea succesivă a direcţiei de mers, lucru interzis de regulament, iar germanul a fost avertizat de şeful Ross Brawn să-i lase loc britanicului. În cele din urmă, Hamilton l-a depăşit pe Schumacher, însă Martin Whitmarsh nu şi-a ascuns nemulţumirea pentru modul în care s-a desfăşurat duelul.

"Hamilton a fost provocat şi frustrat în cursă şi cred că cineva l-a scos de pe circuit destul de agresiv la un moment dat. Nu sunt imparţial, dar cred că a fost avertizat de două ori de comisarii de cursă, aşa că probabil a pilotat un pic cam dur. Cred că mutarea prin care Hamilton a ieşit pe iarbă a fost înspăimântătoare", a declarat şeful echipei McLaren.

Spre deosebire de alte Mari Premii, Lewis Hamilton a evitat să intre într-un conflict verbal cu adversarii săi. Întrebat de reporteri dacă modul în care s-a apărat Schumacher a fost corect, britanicul a replicat: "Nu are nicio importantă. Am avut o cursă bună şi am câştigat câteva puncte bune pentru echipă".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu