miercuri, 24 august 2011

Renault despre inlocuirea lui Heidfeld :"Nu vrem să comentăm speculaţiile"

Celebrul Eddie Jordan a dezvăluit marţi pentru BBC că Nick Heidfeld îi va ceda cockpitul pilotului de rezervă Bruno Senna, însă oficialii echipei anglo-franceze refuză să face comentarii pe marginea acestui subiect. "Nu vrem să comentăm speculaţiile", a declarat un purtător de cuvânt al echipei pentru publicaţia Bild.

Si cei de la Auto Motor und Sport au fost anuntati la fel managerului pilotului german. În mod obişnuit, Renault ar fi trebuit să publice marţi avancronica etapei de la Spa-Francorchamps cu interviuri cu cei doi piloţi, însă amânarea comunicatului de presă sugerează că echipa nu a decis exact cu cine va aborda cursa de la sfârşitul acestei săptămâni.

Acest lucru este complicat însă şi de speculaţiile potrivit cărora Romain Grosjean, virtual campion în competiţia GP2, va reveni la echipa începând cu Marele Premiu al statului Singapore de la sfârşitul lunii septembrie. Într-o astfel de situaţie, Senna ar urma să concureze doar la Spa-Francorchamp şi Monza, fapt care a atras nemulţumirea sponsorilor săi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu