vineri, 22 iulie 2011

NURBURGRING GERMANY 2011

A doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Germaniei de la Nurburgring s-a desfăşurat aproape la fel ca şi cea de dimineaţă, nori negri abătându-se deasupra circuitului fără ca ploaia să-şi facă apariţia.

Red Bull Racing şi Ferrari au continuat să lupte pentru locurile fruntase, însă de data aceasta Mark Webber a fost cel care a obţinut prima poziţie, după ce a fost cronometrat cu 1:31.711. Australianul a fost urmat de Fernando Alonso (Ferrari), care a condus o bună parte din sesiune, şi de coechipierul său Sebastian Vettel, în timp ce felipe Massa a încheiat pe locul patru.

Cei care s-au menţinut în spatele celor două echipe de top au fost cei de la Mercedes prin Michael Schumacher (locul cinci) şi Nico Rosberg (locul şase), care au testat şi o nouă configuraţie pentru aripa faţă. În schimb, cei de la Mclaren au redus turaţia şi au obţinut doar locurile şapte şi 11 prin Lewis Hamilton şi Jenson Button.

Sebastien Buemi (Torro Rosso) nu a efectuat niciun tur din cauza unor defecţiuni tehnice, în timp ce Daniel Riciardo a parcurs doar cinci tururi înainte ca un fum gros să iasă din spatele monopostului Hispania Racing.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu