joi, 7 iulie 2011

Chandhok şi Hulkenberg pilotează în Antrenamente 1 la Silverstone

Karun Chandhok şi Nico Hulkenberg vor fi apariţiile inedite pe circuitul de la Silverstone în prima sesiune de antrenamete libere de vineri.

Force India si Lotus continuă programul iniţiat la începutul acestui sezon, prin care oferă oportunitatea piloţilor de rezervă să participe în prima sesiune de antrenamente libere de la Marile Premii în locul unuia dintre piloţii titulari.

În cazul Marelui Premiu al Marii Britanii, indianul Karun Chandhok va urca în cockpitul monopostului Lotus în locul finlandezului Heikki Kovalainen, în timp ce germanul Nico Hulkenberg îl va înlocui pe Adrian Sutil la volanul monopostului Force India.

Decizia celor două echipe de a face aceste schimbări nu a fost primită întotdeauna cu bucurie de piloţii care au fost nevoiţi să rămână în garaj, mai ales că atât Chandhok, cât şi Hulkenberg au produs o serie de accidente în urma cărora au avariat grav monoposturile.

Până la etapa precedentă de la Valencia, şi Toro Rosso obişnuia să-l trimită pe circuit pe Daniel Ricciardo în prima sesiune de antrenamente libere. Australianul va concura însă pentru Hispania Racing din postura de pilot titular pentru tot restul sezonului în locul lui Narain Karthikeyan, cu excepţia Marelui Premiu al Indiei de la sfârşitul lunii octombrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu