joi, 21 iulie 2011

"Alonso este o vulpe bătrână inteligentă" - by Mark Webber Red Bull Racing

Scuderia Ferrari a obţinut cu două săptămâni în urmă pe circuitul de la Silverstone prima victorie din acest sezon competiţional prin Fernando Alonso, la capătul unui progres gradual înregistrat de monopostul 150 Italia.

Astfel, pilotul Mark Webber se vede nevoit să lupte nu numai cu coechipierul său de la Red Bull, Sebastian Vettel, ci şi cu cei de la Ferrari, iar acest lucru nu îl încântă pe pilotul australian.

"Este o şansă pentru noi, cei de la Red Bull, să revenim după ce Ferrari şi Alonso au câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii. Indiferent cât de bine arată situaţia pentru coechipierul meu în clasamentul piloţilor şi pentru Red Bull în clasamentul constructorilor in Formula1, tot nu îţi place să fii bătut. Aşa că nu a fost un sentiment plăcut duminică noapte la Silverstone - toată lumea a depus eforturi, dar Ferrari şi Alonso au fost foarte, foarte competitivi."

"Fernando Alonso este o vulpe bătrână inteligentă şi cu siguranţă va reprezenta o forţă în următoarele două curse. Îmi amintesc că am luptat împotriva lui în Formula 3000 la Hungaroring, care găzduieşte Marele Premiu de F1 al Ungariei la o săptămână după Germania, iar el a fost întotdeauna foarte, foarte rapid acolo. Nu este prea slab nici la Nurburgring", a precizat el în cadrul unui editorial publicat pe site-ul postului de televiziune BBC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu