luni, 21 martie 2011

PIRELLI va colora distinct tipurile de pneuri în 2011

OFICIAL: Pirelli va colora distinct tipurile de pneuri în 2011


Cu numai o săptămână înainte de începerea noului sezon competiţional, Pirelli a anunţat oficial modul în care va diferenţia tipurile de pneuri la Marile Premii.
Spre deosebire de metodele alese de Bridgestone în sezoanele precedente, producătorul italian va colora distinct logo-urile Pirelli şi P-Zero de pe părţile laterale ale cauciucurilor pentru fiecare tip de pneu în parte. Culorile au fost alese astfel încât fanii să distingă uşor tipurile de pneuri utilizate de piloţi pe parcursul unui Mare Premiu.

 Tip pneu Culoare
 Hard argintiu
 Medium alb
 Soft galben
 Supersoft rosu
 Intermediate albastru deschis
 Wet (Ploaie) portocaliu


 Tip pneu Culoare
 Hard argintiu
 Medium alb
 Soft galben
 Supersoft rosu
 Intermediate albastru deschis
 Wet (Ploaie) portocaliu


"Suntem foarte entuziasmaţi de revenirea în Formula 1 după 20 de ani şi dorim să fim un partener colorat al Formulei 1. Aşa că ce metodă mai bună de a simboliza asta decât o selecţie luminoasă a logo-urilor Pirelli pe părţile laterale? Asta va permite fanilor din tribune şi din faţa televizorului să spună dintr-o privire cine ce componentă utilizează, aceasta fiind o informaţie vitală, întrucât pneurile vor forma o parte cheie a strategiei de cursă în acest an", a declarat Paul Hembery, directorul departamentului de motorsport al Pirelli.
În primele trei curse ale sezonului, Pirelli va furniza pneuri soft şi hard, care vor fi colorate în galben şi argintiu.
Via | Pirelli

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu