duminică, 1 iunie 2014

T. Wolf : "Piloţii ştiu că nu vom tolera niciun incident" !

 Cursa din statul Monaco a produs multe divergente între cei doi piloţi ai echipei Mercedes, iar Lewis Hamilton l-a anuntat pe coechipierul său Nico Rosberg că va adopta tacticile lui Ayrton Senna pentru a rezolva eventualele dispute ce pot aparea intre ei. Toto Wolff, directorul de motorsport al echipei germane, nu este însă impresionat de aceste afirmaţii. Pe lângă faptul că nu crede că actuala situaţie poate fi comparată cu cea de la McLaren de la sfârşitul anilor '80, austriacul avertizează că Mercedes nu va tolera niciun incident de cursă între piloţii săi.
Mercedes


"Au fost multe comparaţii cu scenariul Senna-Prost, ceea ce într-un fel este un compliment pentru Hamilton şi Rosberg, dar aici situaţia este foarte diferită. Filosofia de curse a celor de la Mercedes este să le permită piloţilor să concureze: îi lăsăm pe băieţi să se joace cu propriile jucării, cu excepţia cazului în care le strică. Lupta poate deveni tensionată când concurăm din greu, dar piloţii ştiu că nu vom tolera niciun incident", a declarat Wolff într-un interviu acordat site-ului oficial al Mercedes.
Wolff a exclus din start orice intenţie a lui Rosberg de a produce incidentul din finalul calificărilor de la Monaco şi consideră că cea mai bună dovadă în acest sens este decizia comisarilor de cursă.
"Comisarii de cursă reprezintă autoritatea imparţială. Au văzut datele, l-au pus un pic pe jar pe Rosberg şi nu au găsit niciun motiv care să-i facă să creadă că a fost altceva decât o greşeală, aşa că în această situaţie trebuie să crezi că a fost o greşeală sinceră", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu