joi, 7 mai 2015

Ferrari : " Monopostul pe care îl vom rula vineri la Barcelona va fi diferit cu 70% de cel actual" !

Scuderia Ferrari a declarat recent că va introduce un update major pentru monopost cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei de la sfârşitul acestei săptămâni şi că singura parte care va rămâne neschimbată este cea frontală.
Şeful italienilor, Maurizio Arrivabene susţine că 70% din monopost este diferit de cel din primele patru curse şi anticipează un spor de performanţă semnificativ."Am stabilit un program foarte agresiv de dezvoltare. Monopostul pe care îl vom rula vineri la Barcelona va fi diferit cu 70% de cel cu care am concurat în primele patru curse ale sezonului. Va fi aproape un ST15-T bis, egal numai în privinţa nasului. Suntem încrezători că vom avea o îmbunătăţire semnificativă", a declarat el.
Totuşi, italianul admite că este prea devreme pentru ca Ferrari să ştie dacă va putea învinge Mercedes pe circuitul de la Barcelona, mai ales că germanii pregătesc la rândul lor o serie de îmbunătăţiri, la fel ca cele mai multe echipe de pe grila de start.
"Nu suntem siguri dacă va fi suficient pentru a învinge Mercedes, pentru că nici ei nu se culcă pe lauri. Dar vrem să facem viaţa cât mai dificilă pentru ei", a adăugat el.
După noutăţile pregătite pentru Barcelona, Ferrari va introduce şi un update major la motor cu ocazia Marelui Premiu al Canadei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu