vineri, 16 decembrie 2011

Toro Rosso în 2012 - update : Vergne si Ricciardo confirmati !

Scuderia Toro Rosso va concura cu o linie complet schimbată de piloţi incepand de sezonul viitor, după ce a decis să renunţe la serviciile lui Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari.
Astfel , in locul celor doi piloţi care au făcut pereche la STR încă din 2009, echipa a decis să le acorde o şansă lui Daniel Ricciardo şi Jean-Eric Vergne, amândoi făcând parte din programul Red Bull Junior , implicat in cautarea tinerelor talente.
"Sunt încântat că am putut să luăm o decizie rapidă în privinţa piloţilor noştri pentru anul viitor, pentru că înseamnă că ne putem concentra pe sezonul 2012, fără nicio altă distragere de atenţie. Pe parcursul ultimului an, Ricciardo şi Vergne şi-au demonstrat valoarea şi mă aştept să aibă o contribuţie semnificativă la performanţele echipei de anul viitor. Ricciardo are avantajul că a concurat în multe curse în acest an, în timp ce Vergne a demonstrat că se poate adapta rapid la cerinţele pilotării unui monopost de Formula 1" , a declarat seful echipei Toro Rosso , Frantz Tost .

Sursa : http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu